Toppbetyg för Wychwoods spod- & markerspön!
reconmarkerrod

Toppbetyg för Wychwoods spod- & markerspön!

”Hela spöet osar styrka, när man känner på det och det kastar otrolig långt med spoddar som tar upp till 350 gram hampa, jag kastade utan problem Free Spirits största spod över 100 meter och det var med en rätt så duktig sidovind”. Så skriver Luis Rasmussen om Wychwood Despatch Spod Rod och ger det och Wychwood Recon Marker Rod toppbetyg!

Tipsa en vän:
Ditt namn:Din epost:Mottagarens epost:

Ett av flera glädjeämnen med Metebolaget är att vi breddar den svenska marknaden med bra produkter som ingen annan butik i Sverige har. Det tycker vi själva – och den responsen får vi även från våra kunder.

Klassiska Wychwood var ett av de första varumärken vi började att ta in. Inte minst för att dem hade flera populära produkter bland svenska storfiskjägare för cirka 20 år sen. Men också för att Wychwood under årens lopp vuxit till en gigant på de brittiska öarna, med ett antal mycket prisvärda och kvalitativa produkter (se artikel här om att Wychwood vann första pris i European Tackle Award).

Häromdagen skrev vi också om att Luis Rasmussen gav Wychwood Solace Carp Rods absoluta toppbetyg och nu har han även recenserat deras  Despatch Spod Rod och Recon Marker Rod.

Båda dessa spön får absolut toppbetyg av Luis, i hans sakliga recensioner.

Luis skriver exempelvis: ”Vi fortsätter med nästa spö i min nyinköpta serie och det gäller ett markerspö, men inget markerspö som helst! Vad jag önskar av ett markerspö förutom den rätta känsligheten i toppen, är att det kastar minst lika långt som mina karpspön, där går man oftas bet, men inte med Recon Marker från Wychwood!”

För Metebolaget är dessa mycket positiva omdömen naturligtvis enormt glädjande. Det understryker att vi är framgångsrika i arbetet att erbjuda svenska fiskare högkvalitativa produkter och att vi skapar förutsättningar för vår vision: Att skapa lust och inspiration att bege sig ut och fiska och att bli en betydelsefull partner för dig som sportfiskare.

Men det viktigaste: Wychwoods spön för karpfiske är riktigt bra spön. Upplever Luis så stor glädje med dessa spön som han uttrycker – så upplever med all säkerhet vi andra också enormt stor glädje av spön.

Här är Luis blogg.