Kunder, ni missar väl inte den blå pratbubblan?

Kunder, ni missar väl inte den blå pratbubblan?

Tipsa en vän:
Ditt namn:Din epost:Mottagarens epost:

Du vet väl att du får mycket information om din ordrar genom att titta till ”Mina ordrar”?

 

Bild: Dump av ”Mina ordrar”. Högst upp syns två pågående ordrar som kunden har, men som denna inte har avslutat innan utloggning. Kunden har alltså sparat två kundvagnar till kommande köp. När kunde på nytt loggar in, går till ”Mina ordrar” så visas ovanstående bild. Genom att trycka på ”Ladda” fylls kundvagnen på nytt med de varor kunde valde tidigare.

Tidigare ordrar visas ordrar som är avslutade och levererade. På order MB01508 syns en pratbubbla bredvid statusraden (levererad). Pratbubblan är en symbol att det finns ett meddelande från MB. Meddelandet visas när peken/markören sätts på pratbubblan.

Visa alla blogginlägg av