Ny hos oss? Missa inte vår unika ordlista

Ny hos oss? Missa inte vår unika ordlista

Tipsa en vän:
Ditt namn:Din epost:Mottagarens epost:

Om du nyligen har hittat till oss, så har du säkert upptäckt den stora mängd information som finns att få om produkter, dess användningsområden och om tekniker, strategier och tillvägagångssätt att fånga fisk. Inte minst har vi lagt mycket resurser på att beskriva produkter i bilder, texter och videos.

Detta för att du som kund ska få så mycket fakta och beslutsunderlag som möjligt så att dina inköp verkligen kommer att matcha dina behov, din lust och dina förväntningar. 

Men förutom beskrivningar om själva produkterna, så finns hos oss även mycket annat värdefull information. Ordlistan, eller lexikonet, är ett exempel på en funktion som överraskat många av våra kunder på ett positivt sätt. Den har också hjälpt många att utveckla sitt kunnande och utförande av mete, vilket glädjer oss. Så sent som igår fick vi positiv respons om just ordlistan av en kund som upptäckt denna nu.

Alla ord som är grönmarkade ingår i ordlistan. De är grönfärgade för att markera att där finns en förklaringen av ordet. Förklaringen visas i ett gult fönster om man sätter peken/markören på ordet.

Här har vi satt peken på order liquids från gårdagens inlägg om att vi nu fått hem en stor sändning med produkter från Dynamite Baits.

ordlistan

Bild: Alla grönfärgade ord på sajten ingår i MB:s unika ordlista. Om du sätter peken/markören på dessa så får du våra egna beskrivningar av begreppen. Peka exempelvis på följande ord här får våra förklaringar av dessa ord: sänken, bolt-rig, snag och tackel.

Visa alla blogginlägg av