Skapa din samling av favoritprodukter

Skapa din samling av favoritprodukter

Tipsa en vän:
Ditt namn:Din epost:Mottagarens epost:

Har du favoriter i vårt sortiment som du ofta handlar? Då ska du även möjligheten att skapa din egen kategori med dessa favoriter.

Så här gör du:

Du tittar på en vara som du gillar. Det är en ”favorit”. Under priset för den vara finns en blå länk med en stjärna: ”Spara som favorit”. Om du trycker på den länken så kommer den aktuella varan – i det här fallet Korda Dark Matter Tubing – att sorteras under ”Mina favoriter”.

artikelsamling_spara_som_fa

”Mina favoriter” ligger som en egen ikon under ”Mina Sidor”, som du når när du är inloggad. Ikonen är samma stjärna som syntes på artikeln.

artikelsamling_mina_favorit

När du klickar på ikonen eller texten för ”Mina favoriter” så kommer du till den samling av artiklar du skapat genom att trycka på ”Spara som favorit”. Mina favoriter visas nu som kategorinamn.

artikelsamling_den_egna_sam

Här ser vi tre stycken artiklar som sparats som ”Mina favoriter”; sänken, mäsk och ett rigtillbehör, som alla går åt och som man aldrig kan få för mycket av.

artikelsamling_ta_bort_favo

Vill man ta bort en artikel från din favoritsamling kan man klicka på den varan. Om den ligger som favorit står där nu ”Ta bort favorit”.

Visa alla blogginlägg av