Parkera din kundvagn till nästa besök

Parkera din kundvagn till nästa besök

Tipsa en vän:
Ditt namn:Din epost:Mottagarens epost:

Du vet väl att du kan spara en eller fler kundvagnar med varor till ett annat tillfälle?

Funktionen är enkel – så här fungerar det:

Du har surfat runt i butiken och lagt varor i din kundvagn, men du känner dig inte helt klar med köpet. Då klickar du på ”Till kundvagnen” i högerkolumnen.

kundvagn

Nu visas din kundvagn där du kan ändra antal, radera orderrader, gå vidare till kasasn och även då SPARA KUNDVAGNEN. Det gör du genom att trycka på knappen i mitten.

spara_kundvagn

Din sparade kundvagn visas nästa gång du går in på ”Mina ordrar”. Du hittar den under Pågående ordrar, som sorteras ovanför ”Tidigare ordrar”.

På bilden nedan ser vi en sparad/parkerad kundvagnen. Den parkerades 29 januari klockan 19:35 och kan när som helst tas fram igen genom att trycka på ”Ladda”. Se blå pilen.

I det här fallet så har kunden bara en sparad kundvagn. Hade det varit flera så hade sorterats i kronologisk ordning, som de genomförda ordrarna som visas under Tidigare ordrar.

pagaende_ordrar

Om man som kund tagit fram en parkerad kundvagn genom att ha tryckt på ”Ladda” och gått runt i butiken en stund och kanske lagt i ytterligare ett par varor i vagnen, så kan man på nytt trycka på  ”Spara kundvagnen” igen om köpet inte ska genomföras vid just det tillfället.

Som kund kan du alltså ha flera kundvagnar i gång och parkerade samtidigt. Men du kan bara gå runt med en i taget.

På bilden längst ner så syns även två ordrar under ”Tidigare ordrar” (MB04072 och MB04071). Ordrarna genomfördes samma dag då kunden kom på en sak som denne glömde. Denne lämnade då ett meddelande att få detta samskickat. Den blå talrutan längst ner till höger markerar ett meddelande från MB. I detta fall att fraktavgiften på den ena ordern är raderad.

Genom att sätta peken/markören på den blå rutan så visas meddelandet i ett gult fönster, precis som orden i vårt unika metelexikon.

Visa alla blogginlägg av