Guide: Navigera smidigt till rätt videos

Guide: Navigera smidigt till rätt videos

Tipsa en vän:
Ditt namn:Din epost:Mottagarens epost:

Vår nya videohanteringsfunktion ger oss utmärkta möjligheter att visa upp våra produkter, så att ni som kunder kan få en bra bild av dessa.

Här visar vi hur ni når videos via en artikelsamling, som ett varumärke, ett tema eller en produktkategori. Låt oss exemplifiera med varumärket Delkim, där vi idag har 14 stycken videoklipp om deras elektroniska larm och tillbehör.

1. Välj varumärket Delkim i varumärkeshanteringen under inloggningsrutan i högerkolumnen:

delkim_varumarke

2. Väl ”Visa videolista” genom att klicka på länken, som ligger mellan produktfiltret och produkterna, enligt bilden. 

delkim_visa_videolista

3. Nu har du fått upp videolistan. Notera att du kan scrolla i listan med verktyget till höger, så att det visas fler videos.

delkim_scrolla

4. Klicka på en video med blå text, så spelas videon upp i videospelaren. OBS! Om texten är svart ingår videon i MB PLUS. Du måste då vara inloggad och betalande kund för att kunna se videoklippet. Här är alla texter blåa, vilket då inte kräver inloggning. Vi klickar på den översta videon ”Ali Hamidi om ES Indication Set”.

delkim_visa_videos

5. Videon spelas nu upp i videospelaren.

delkim_hamidi

Bild: Videolistan för Delkim innehåller idag 14 videoklipp och spänner från demonstrationer av tillbehör som DuoCarb och NiteLite till tips om hur man ställer in känslighet och deaktivterar tjuvlarm.