Swish: Betala direkt via mobilen!

Swish: Betala direkt via mobilen!

Tipsa en vän:
Ditt namn:Din epost:Mottagarens epost:

Från och med idag kan du betala din order via din mobiltelefon och Swish hos Metebolaget.

Vad är SwishSwish är en funktion för att genomföra överföringar och betalningar direkt via mobiltelefon – utan att behöva kontokort eller ange kontonummer. För att komma igång behöver du anmäla dig till Swish i din bank och ladda ner och aktivera Swish-appen och Mobilt BankID i din mobiltelefon.

Vilka banker står bakom SwishTjänsten har utvecklats i samarbete mellan Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, samt Swedbank och Sparbankerna. Därefter har fler banker valt att ansluta sig.

Hur fungerar SwishI din internetbank eller mobilbank kopplar du ditt bankkonto till ditt mobilnummer. För att betala med Swish knappar du in mottagarens mobil- eller Swish-nummer i appen. För betalning till Metebolaget anges Swish-numret. Pengarna kommer in på vårt bankkonto inom några sekunder.

För att kunna använda appen behövs följande:

1. Åtkomst till internet – För att du ska kunna genomföra betalningar och för att du ska kunna få mer information om Swish.
2. Mottagarens telefonnummer eller SWISH-nummer.

HÄR ÄR SWISH EGEN YOUTUBE-KANAL. ÖPPNAS I EGET FÖNSTER.

swish-app

Bild: Det går fort och enkelt att betala din order via SWISH. Betalningen kommer fram till oss direkt.

 

Visa alla blogginlägg av