Besök vår lagerbutik

Besök vår lagerbutik

Välkommen till vår välfyllda lagerbutik i Hallstahammar. Här kan du hämta ut din order och klämma och känna på de flesta artiklar i vårt sortiment. I lagerbutiken – som är öppen utvalda dagar – får du en unik upplevelse då här bara finns prylar för oss metare. Men anmäl ditt besök före ankomst!

Tipsa en vän:
Ditt namn:Din epost:Mottagarens epost:

Trots att metet utgör en mycket liten del av den svenska sportfiskescenen – med i många fall bara enstaka metare per ort eller kommun – så har vi byggt upp en fysisk butik enbart med meteutrustning. Som kund är du välkommen hit. Du kan hämta ut din lagda order. Här kan du få köpråd. Och i butiken får du möjlighet att klämma och känna på allt från spön och rullar, till mäsk och boilies, till luggage, rigtillbehör och kläder.

<span class='wordlist'>Dynamite</span> Baits - ordning och reda i butiken!

Bild: Arkivbild från vår fysiska butik.

I lagerbutiken kan du också handla på plats – och för närvarande kan du betala med SWISH eller med kontanter.

Aktuella öppettider:

Just nu har vi inga planerade öppetdagar. Vänligen ring för att stämma av om möjlighet till besök.

OBS! Besök i butiken sker efter föranmälan. Den kan göras via vår ärendehanteringsfunktion. Men ring gärna eller skicka SMS på 0730-558166. Detta görs för att undvika att vi blir för många på en och samma gång och för att vi verkligen ska få tid med våra kunder.

Här finns butiken:

mb-adress-hallsta-vasteras

Bild: Metebolaget ligger i Hallstahammar, två mil väster om Västerås och cirka 3 mil norr om Eskilstuna. Adressen är Karlslundsvägen 4.

mb-adress-hallsta

Bild: Metebolaget finns i Hallstahammars västra delar, i närheten av Skantzsjön och Strömsholms kanal.

Notera att vissa varor kan finnas på vårt externa lager. Det gäller i främsta hand skrymmande varor och elektronik, så vill du handla någon sådan produkt kan det vara bra att ge oss förhandsbesked om detta.

 

Visa alla blogginlägg av