Leverantör av redskap sedan 2009
butiken1

Bild från vår fysiska butik i Hallstahammar

Leverantör av redskap sedan 2009

Metebolaget är sedan 2009 en hängiven leverantör av redskap till metare över hela Sverige. Våra priser är mycket konkurrenskraftiga och vi levererar 3-5 dagar i veckan till våra kunder över hela Sverige. Vi har ett unika sortiment och fokuserar på metet. Välkomna till oss!

Tipsa en vän:
Ditt namn:Din epost:Mottagarens epost:

Om du tycker om mete så har du hittat rätt! Metebolaget är en butik som helt och hållet fokuserar på metet. Vi har utrustningar till allt mete från gädda till karp till öring. Vårt sortiment är både brett och djupt och vi säljer produkter från de största och finaste varumärkena i Europa: Fox, Korda, Wychwood, Leeda, Trakker, Aqua Products, Kryston, Mainline Baits, och många andra.

Här hittar du allt från spön, rullar och linor till tält, fiskestolar- och sängar, elektroniska nappalarm och beten och tillbehör som gör fisket både roligare och effektivare.

Sedan vår start på hösten 2009 så har vi levererat tusentals ordrar till fiskare över hela Sverige. Och vi har byggt upp ett rykte att leverera snabbt och korrekt. Oftast skickar vi 4-5 dagar i veckan och över 90 procent av beställningar når våra kunder inom 2 arbetsdagar.

VÅR SLOGAN – NAPP HELA LIVET

Metebolaget har vid flertalet tillfället deltagit på Sportfiskemässan och du som träffat oss där har kanske noterat vår slogan NAPP HELA LIVET. Den huvudsakliga betydelsen handlar om att metet följer oss genom hela vårt liv. Metet är nästa alltid det första fisket vi kommer i kontakt med. Det är till bryggan eller stranden som våra äldre släktingar tar oss för att vi skulle få uppleva spänningen bakom flötet. Det är metet som ger oss flest möjligheter i unga år att upptäcka nya vatten och fiskarter. Det är också metet som ger oss mest spänning när vi på ålderns höst inte längre kan eller vill vada runt i strömmande vatten eller guppa omkring i en båt på vilda fjärdar. Platsen bakom metspön är så naturlig.

Oavsett var du befinner dig under denna resa, och oavsett vem du är så är du alltid en välkommen till oss!

Hallstahammar 2016-05-28