Frakt & leverans

Frakt & leverans - så funkar det!

Här nedan följer en "steg-för-steg" instruktion om vad som sker efter att du lagt din order/betalat för din beställning.
Tipsa en vän:
Ditt namn:Din epost:Mottagarens epost:

1. Du får en kvittens på din order
När du lagt din order och betalat den (alternativt valt postförskott) får du en orderbekräftelse till den e-postadress som du angivit när du registrerade dig som kund.

2. Din order packas och överlämnas till transportören (DHL eller Posten)

Orderbekräftelsen fungerar också som en plocksedel för oss. Vi paketerar och skickar våra ordrar så att kunden får dem 1-5 arbetsdagar efter beställning. Skulle lagersaldot – mot förmodan – inte stämma så att en artikel är slut, trots att det är angivet att artikeln finns i lager, så kontaktar vi dig per e-post eller telefon, för att hitta en smidig lösning.

3. Du får en avisering om att paketet kan hämtas

När paketet nått ditt hämtningsställe så skickas en SMS-avisering, eller brev-avisering, beroende på vad du valt i webbshoppen, och då kan du hämta du dina prylar! OBS! Ange mobilnummer för SMS-avisering.

[Självklart kan du ändra dina uppgifter vid byte av telefonabonnemang, flytt eller liknande]

4. Du hämtar ut din order

Du hämtar ut din order och kontrollerar att ordern överstämmer med din orderbekräftelse. Skulle innehållet i sändningen avvika mot orderbekräftelsen så kontaktar du Metebolaget.se inom 72 timmar.